Ismertető

AreaMedia by Zoltan Hanzli

Üdvözöllek, Hanzli Zoltán vagyok, az AreaMedia alapítója

Az AreaMedia egy független online marketing ügynökség, amely többek között webfejlesztéssel, grafikai tervezéssel és marketing megoldásokkal foglalkozik. Fejlesztőként célom ,hogy ügyfeleim számára kimagasló szolgáltatásokat biztosítsak. Nem unalmas, megszokott és sablonos megoldásokat alkalmazok, a 2011-es megalapítás óta számos ügyfelemnek tudtam segíteni, olyan problémák megoldásában melyet más cégekkel addig nem tudtak megvalósítani.

Kérdésed van? Mondd el nekem!

Irány a jővő!

Areamedia Webfejlesztés by Zoltan Hanzli

Fontos számomra ,hogy ügyfeleimre nem csak elvégzendő projektként tekintek, hanem szeretnénk minden lehetőséggel hozzájárulni a vállalkozásuk fejlesztéséhez és sikerességéhez!

Számomra az ügyfélközpontú webfejlesztés azt jelenti, hogy minden szempontból a legoptimálisabb megoldásokkal, kiváló szolgáltatási színvonalon segítem vállalkozásod marketing céljai elérésében. Naprakészen követem, alkalmazom a legújabb innovációkat és folyamatosan képezem magam, az AreaMedia tehetsége és varázsa az újítások alkalmazásában rejlik.

A 10 év tapasztalata és a sok száz sikeres projekt alapján a két lábbal a földön járó megvalósításók mellett kötelezedtem el. Világosan, érthető emberi nyelven, lépésről lépésre mindent elmagyarázok, rugalmasan alkalmazkodom a formálódó elképzelésekhez és készséggel segítek az átadás után is, az AreaMedia minden egyes projektre garanciát vállal.

AreaMedia
Hogy könnyebb legyen kitűnni a tömegből!

Web, grafika és dekor megoldások egyedi igények szerint, növeld vállalkozásod sikerességét modern arculattal!

Ismerd meg aktuális munkáimat!

Copyright © AreaMedia.hu
Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató | Aszf