Webdesign

Webfejlesztés, Webdesign

Egy weboldal készítése összetett és izgalmas munkafolyamat, igaz, hogy manapság már Te magad is össze tudsz kattintani "valamit", erre található az interneten számos ingyenes szolgáltatás, de a végeredmény messze nem lesz olyan, hatékony mintha szakemberre bíznád a munkát.

Felhasználó barát, modern web dizájn

Számomra fontos ,hogy a funkcionalitás mellett teljesítsem ügyfeleim egyedi igényeit is, így segítek, hogy weboldalad kitűnjőn a tömegből. A modern üzleti élet egyik új területe a webes jelenlét, sokak számára szinte közhely, de napjainkra már mindenki az interneten keres először terméket, szolgáltatást vagy egyszerűen csak információt, ezért kiemelten fontos a célnak megfelelő online arculat kialakítása vállalkozásod számára.

Mobiloptimalizált megjelenés

Napjainkban az emberek egy jelentős része már csak okostelefonról internetezik, ezért elengedhetetlen szempont ,hogy ne csak számítógépen mutasson jól céged oldala. Ma már alapvető követelmény a mobilbarát kialakítás, ami nagyban javítja a felhasználói élményt, továbbá a Google helyezésekre is pozitív hatása van.

Marketing vezérelt felépítés

A marketing felkapott és megkerülhetetlen dologgá vált, amivel minden vállalkozásnak foglalkoznia kell! Az elmúlt évek alatt sok cég életébe tekinthettem bele és azt tapasztaltam ,hogy rengeteg vállalkozás fog bele előzetes tervezés nélkül saját online megjelenése kialakításába és weboldala készítésbe, de ennek gyakran az az eredménye, hogy marketingben kevésbé jártas informatikusok kezébe adnak fontos feladatokat.

AreaMedia
Webfejlesztés

Az AreaMedia által készített egyedi weboldalak egyesítik a jó megjelenést és a funkcionalitást amely nőveli vállalkozásod sikerességét.

A weboldal előnyei más marketingeszközökkel szemben:

• Egy jól elkészített weboldal emeli a cég presztizsét,
• Egyszeri befektetés amely 0-24 órában dolgozik nekünk,
• Nincsenek korlátai, sem térben, sem időben,
• Rendkívül alacsony az éves fenntartási költsége,
• Sok információ tartalmaz amely szükség bármikor módosítható,
• Reszponzív, minden eszközről tökéletes és egységes megjelenés,
• Mérhető a használata, a napi látogatószám és az oldalon eltöltött idő

Kérdésed van? Tedd fel nekem!

Portfólió

Szolgáltatások

Most induló vállalkozásodhoz szüksége lenne egy weboldalra? Vagy a meglévőt szeretnéd naprakésszé tenni? Esetleg szórólappal, dekor anyaggal népszerűsítenéd üzleted?

Copyright © AreaMedia.hu
Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató | Aszf